Samen 1
Business / Business Services

Technischeprodukten.nl in Veenendaal

Het bedrijf technischeprodukten.nl in Veenendaal heeft al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van verlijmen, afdichten, smering en onderhoud. Hoewel wij pas sinds 2009 bestaan als online winkel, hebben wij al veel meer ervaring op de fysieke markt.

Bestellen bij technischeprodukten.nl

Bij technischeprodukten.nl streven wij ernaar om onze kennis en vakmanschap op u over te brengen. Onze ervaren collega’s staan dagelijks voor u klaar om uw specifieke vragen over onze producten te beantwoorden en een snelle levering te garanderen. Wij hebben ons kantoor, verkoopbalie en magazijn op één plek. Dit zorgt ervoor dat wij snel kunnen schakelen en leveren. Voor de beste kwaliteit en service, bent u bij ons op het juiste adres.

Tips bij lijmen en kitten

Wij hebben ervaring en kennis in huis over onze producten, maar ook over het specifieke gebruik van onze producten. Wij weten bijvoorbeeld veel over lijmen en kitten. Dit wordt over het algemeen gebruikt voor het afdichten van kieren, naden, scheuren en voegen tussen bepaalde bouwmaterialen en ondergronden. Wij hebben een ruim aanbod aan afdichtingskitten, specifiek voor bepaalde ondergronden. Onze medewerkers kunnen u adviseren bij het kiezen van de juiste kit. Zo behaalt u het optimale resultaat! Wanneer u aan de slag gaat is het belangrijk om de ondergrond goed voor te bereiden. Ontvetten is de eerste stap voor een goede hechting. Afhankelijk van de ondergrond wordt vervolgens de primer aangebracht. Afstrijken van de voeg kunt u het beste doen met een finisher, dit geeft een perfecte afwerking van de voeg. Op onze website kunt u een groot aanbod voor vele toepassingen vinden. Staat uw product er toch niet tussen? Neem dan contact met ons op, wellicht dat wij het toch in ons assortiment hebben.

Onze levering

Bij onze webwinkel kunt u online betalen via Ideal, Paypal, creditcard, op rekening of via Mr. Cash/Bancontact. Genoeg opties dus! Onze pakketten kosten maar 4,95 euro om te verzenden, maar bij bestelling boven de 100 euro vervalt dit bedrag. Een groot voordeel is dat wanneer u een order op een werkdag voor 16:00 plaats, u de volgende werkdag uw pakket al in huis heeft! Kijk vooral eens op onze website naar ons grote aanbod en neem contact met ons op bij vragen.