Samen 1
Image default
Business / Business Services

Tuin hekken en poorten

Wanneer u op zoek bent naar tuin hekken en poorten dan bent u bij Royal Fence aan het goede adres! 

Wie zijn wij 

Wij zijn Royal Fence, een van de grootste spelers in Nederland wanneer het gaat om tuin hekken en poorten. Onze producten worden op maat voor u gemaakt en kunnen naar u worden verzonden, maar u kunt natuurlijk ook uw producten bij ons afhalen in Zuidwolde. 

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om de door ons op maat gemaakte producten bij u te komen plaatsen zodat u verzekerd bent van de juiste afhandeling en afstelling van alle verschillende (bewegende) delen. 

Wij bieden onze tuin hekken en poorten aan in verschillende modellen, verschillende afmetingen en natuurlijk verschillende prijzen. Zo bieden wij voor ieder wat wils! 

Op onze website hebben wij reeds 23 modellen tuinhekken en poorten voor u tentoongesteld. Deze tuinhekken en poorten zijn bij ons op maat te laten maken, leveren en plaatsen. 

In eerste instantie worden deze tuinhekken en poorten aangeboden in eikenhout. Echter bieden we de mogelijkheid om tegen een meerprijs uw hek te maken van Iroko hout. 

Op onze website is het mogelijk om bij ieder model uw eigen hek samen te stellen door middel van onze calculator. Hier worden een aantal vragen gesteld zodat we een beter beeld krijgen van hetgeen u wenst en bijvoorbeeld de afmetingen van uw hek. Natuurlijk krijgt u ook direct de prijs te zien van het hek dat u wenst. 

Onderhoud tuinhek

Om de levensduur van uw tuinhekken en poorten zo optimaal mogelijk te houden en om kromtrekken tegen te gaan, is het van belang om uw hekwerk te behandelen. Ook het teren van eikenhouten palen is aan te raden om houtrot tegen te gaan. Wanneer u uw tuinhekken en poorten door ons laat plaatsen dan is het teren van de eigenhouten palen al inbegrepen. 

Wanneer u ervoor kiest om uw tuinhekken en poorten zelf te plaatsen, dan kunt u een uitgebreide instructievideo vinden op onze website. 

Levensduur van onze tuinhekken en poorten

De levensduur van ieder product heeft natuurlijk te maken met hoe dit product wordt onderhouden. Wij geven aan dat onze tuinhekken en poorten, bij het goed onderhouden en het behandelen en teren van het hout, minimaal 25 jaar (!) mee zullen gaan. 

Onderscheid 

Wat onderscheidt ons? 

  • Wij maken al onze producten op maat 
  • Wij vinden persoonlijke aandacht erg belangrijk 
  • Wij werken met hout van Nederlandse bodem 
  • Onze prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend

Wil u meer informatie over ons uitgebreide aanbod? Ga dan direct naar onze website!

https://www.royalfence.nl/assortiment/hekken-poorten/