Samen 1
Business / Business Services

Upgraden naar Windows 10?

Wanneer je werkt met computers of laptops maak je veelal gebruik van een van de besturingssystemen van Windows. Dit zijn in de meeste gevallen Windows 10 of Windows 7. Naast deze uitvoeringen zijn er natuurlijk nog veel meer varianten. Windows 10 is momenteel de meest recente versie, toch wordt er ook nog veel gewerkt met windows 7, wat veel mensen als erg prettig ervaren.

Upgraden met Windows 10

Als je momenteel nog steeds met windows 7 werkt en je wilt overstappen van besturingssysteem dan is het verstandig om te kiezen voor de laatste versie, windows 10. Dit is natuurlijk geheel aan jou en je kunt altijd kiezen voor de versie die jij het meest prettig vindt werken. Toch zit hier altijd wel een achterliggende gedachte aan. De nieuwste versie blijft namelijk up to date en blijft hiermee nieuwe ontwikkelingen toevoegen. Dit is niet meer het geval bij de verouderde versies en de kans dat je hierdoor bepaalde programma’s niet kunt gebruiken is dan ook aanwezig. Wanneer je momenteel gebruik maakt van windows 7 en je wilt overstappen naar windows 10 dan hoef je hier geen nieuwe computer of laptop voor aan te schaffen. In de meeste gevallen kun je dit gemakkelijk doen doormiddel van een licentie. Wanneer je de keuze hebt gemaakt kan je gemakkelijk een windows 10 licentie aanschaffen en alle stappen volgen om zo tot een goede installatie te komen.

De voorkeur is voor iedereen anders

Wanneer het gaat om besturingssystemen dan heeft iedereen hiervoor een andere voorkeur. De een is zo gewend aan windows 7 dat hij of zij niet meer anders wil. Dit terwijl de ander juist dol is op de nieuwe functies van windows 10. Iedereen heeft zo zijn of haar eigen reden om een voorkeur te hebben voor een besturingssysteem. Heb je twijfels? Laat je adviseren of lees forums om erachter te komen welk systeem wellicht bij jou past.

https://softwarelicense4u.com/nl/