Samen 1
Business / Business Services

Uw elektricien in Ede is Timmer Installaties

Heeft u een elektricien in Ede nodig? Kijk dan eens op de website van Timmer Installaties. Bij ons kunt u terecht voor complexe elektrische vraagstukken die wij vakkundig en netjes voor u oplossen. 

Wat kan een elektricien in Ede voor u betekenen?

Wij zijn uw elektricien in Ede met zeer ervaren en vakkundige mensen in dienst. Doordat wij ons uitsluitend bezighouden met elektrotechniek, zijn wij op de hoogte van de nieuwste technieken. Wij hebben zeer specialistische kennis en zetten deze kennis graag in om tot de beste oplossing voor uw elektra probleem te komen. Wij leveren verschillende diensten, zoals groepenkasten, elektrische leidingen en stopcontacten aanleggen of renoveren, maar wij kunnen ook elektra in natte ruimtes aanleggen of aanpassen, een zonnebank aansluiten of tuinverlichting regelen. Heeft u een storing? Dan kunt u ons natuurlijk ook altijd bellen, wel 24 uur per dag. 

Onze werkwijze

Bij Timmer Installaties vinden wij veilig werken heel belangrijk. Daarom zorgen wij er altijd voor dat de elektrische installaties waarmee wij werken voldoen aan de wettelijk gestelde veiligheidseisen. Zo komen wij, maar ook u niet in de problemen! U kunt bij ons terecht als particuliere klant, maar ook zakelijke klanten helpen wij graag verder. Voor grote opdrachten werken wij samen met ervaren collega’s. Problemen met de elektra zijn voor ons een uitdaging en geen probleem! 

Onze service

Naast veilig werken, vinden wij service uiteraard ook erg belangrijk. Wij doen allerlei verschillende werkzaamheden in Ede en omstreken. U kunt bijvoorbeeld van ons domotica krijgen als particuliere klant, maar het is ook mogelijk om noodverlichting te laten installeren in verschillende ruimtes als zakelijke klant. Iedereen wordt even goed geholpen bij ons, hoe groot of klein de klus ook is. Wij denken daarnaast ook graag met u mee over bijvoorbeeld een verlichtingsplan zodat uw bedrijfspand nog duurzamer wordt. Op die manier werkt u mee aan klimaatbeheersing. Wij vertellen u er graag meer over in een persoonlijk gesprek waarin wij met u meekijken naar alle mogelijkheden. Maak hiervoor een afspraak via onze website. Wilt u meer informatie over al onze verschillende diensten? Neem dan ook vooral een kijkje op onze website, daar leggen wij u graag uit wat wij nog meer allemaal doen als elektricien in Ede.