Samen 1
Business / Business Services

Vind de perfecte bohemian festival look

Net zoals een lange strandvakantie horen festivals echt bij de zomer. Heb jij al een kaartje voor een festival gekocht? Dan ben je vast ook aan het bedenken wat je wilt gaan dragen deze dag of weekend vol zon, muziek, vrienden, eten en drinken. Wij helpen je graag met het vinden van de perfecte bohemian outfit waarin jij gaat stralen op het festivalterrein.

Outfit 1: Color party

Kies uit ons uitgebreide assortiment een met een bloemen- of streepjesprint. Style deze jurk met een mooie leren riem in je taille. Naast dat je hier een mooi silhouet mee maakt, zorgt de riem er ook voor dat op de dansvloer jouw moves nog beter te zien zijn. Draag de jurk samen met mooie bohemian boots en jij bent er klaar voor!

Outfit 2: Natural beauty

Draag luchtige en natuurlijke materialen die je koel houden. Kies bijvoorbeeld voor een katoenen jumpsuit van MOOST Wanted. Hierin kun je ook nog eens alle bewegingen maken die je wilt. Als het ’s avonds afkoelt haal je een leren jasje met franjes uit je kluisje.

Outfit 3: zonnige schouders

Show je zongebruinde schouders met een off-shoulder jurk. Draag deze jurk met boho accessoires, zoals een tasje versierd met schelpen, een mooie riem en laarzen met talloze franje. Jij houdt band na band en dj na dj een mooie stijl.

Outfit 4: Een beetje neon

In een soepel vallend zwart jurkje voel je je comfortabel en kun je alles doen wat je wilt. Draag dit jurkje samen met de opvallende laarzen en rugtas van El Vaquero met neon accenten. Hiermee heb je een opvallende en comfortabele outfit te pakken.

Outfit 5: Bohemian blauw

Met de blauwe franje riem van El Vaquero trek jij alle aandacht naar je heupen. Loop heupwiegend naar de bar en schud je heupen los voor de dj. Combineer deze riem met de bijpassende rugtas en laarzen van El Vaquero. Houd de rest van je outfit simpel en stijlvol met een witte blouse met gouden details en een lichte denim short.

Alle items voor deze festivals outfits vind je hier: https://www.ibizamode.nl/nl/style-guide/festival/

https://www.ibizamode.nl/nl/