Samen 1
Business / Business Services

Visitekaartjes laten drukken bij een drukkerij

Geloof je niet in standaard designs op visitekaartjes? Dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om zelf een ontwerp te maken voor op visitekaartjes. JE moet er toch niet aan denken dat je iemand je visitekaartje geeft en dat diegene hierop antwoord met: “he een visitekaartje met precies hetzelfde ontwerp heb ik net ook van iemand anders gekregen”. Om dit te voorkomen is het verstandig om gewoon lekker zelf aan de slag te gaan met het ontwerpen van een leuk en voornamelijk origineel design. Vind je het lastig om dit zelf te doen? Maak dan gebruik van onderstaande tips! 

Tips voor een origineel visitekaartjes ontwerp

Bij een visitekaartje is het voornamelijk belangrijk dat de informatie die er op staat compleet is. Maar je wil natuurlijk ook dat het ontwerp er een beetje leuk uit ziet. Het is daarom verstandig om dit in een keer goed aan te pakken zodat je je visitekaartjes voor een langere tijd kunt gebruiken. Schakel daarom hulp in van een professioneel bedrijf dat verstand heeft van visitekaartjes en de mogelijkheden op het gebied van visitekaartjes drukken. Een drukkerij kan hierbij waarschijnlijk veel bruikbare tips geven. 

Spoed bezorging?

Zit het probleem hem niet in het ontwerp van de visitekaartjes, maar de levertijden. Dan kun je natuurlijk je visitekaartjes ook bestellen met spoed! Spoedservice voor visitekaartjes is ideaal wanneer je de kaartjes de volgende dag nog nodig hebt. Binnen 1 dag kunnen de visitekaarten gedrukt en geleverd worden. Zo bestel je op maandag middag bijvoorbeeld een 100tal aan visitekaartjes en dan heb je ze de volgende dag al direct in huis! Let op, spoedbestellingen zullen qua prijs iets hoger liggen dan reguliere bestellingen. Dit is ook afhankelijk van het aantal kaartjes dat wordt besteld. 

http://www.drukbedrijf.nl/huisstijl/visitekaartjes/