Samen 1
Business / Business Services

Voor bedrijfshalverlichting kunt u terecht bij Schréder

Schréder ‘experts in lightability’ zijn experts als het gaat om bedrijfshalverlichting. In deze blog leest u meer over het bedrijf en wat zij voor u kunnen betekenen als particulier of bedrijf.

Over Schréder

Schréder bestaat al meer dan 111 jaar en heeft zich volledig gevestigd op het vinden de beste technologische ontwikkelingen als het gaat om licht. Met meer dan 2600 werknemers zorgen zij voor de beste bedrijfshalverlichting voor bijvoorbeeld grote warenhuizen, kantoorgebouwen of fabrieken. Omdat zij continu blijven investeren in technologische ontwikkelen, kunt u rekenen op het juiste licht voor uw bedrijf. Licht is erg belangrijk als het gaat om bijvoorbeeld huisstijl, uw eigen werksfeer maar ook voor het ontvangen van klanten. Er wordt dan ook voornamelijk gebruik gemaakt van LED lampen. LED lampen zorgen voor flexibiliteit van het licht maar zijn ook beter voor het klimaat gezien zij minder energie verbruiken dan vele andere lampen. Als u kiest voor LED lampen, kiest u voor een lamp die 80 procent aan CO2 bespaart.

Waarom bedrijfshalverlichting van Schréder?

Zoals eerder vermeld bestaat de bedrijfshalverlichting van Schréder uit LED lampen die zorgen voor een fijne sfeer als het gaat om uw bedrijf. Ook is de bedrijfshalverlichting van Schréder beter voor het klimaat. Bovendien is de kwaliteit van het licht ook nog beter. Het is namelijk belangrijk dat het werk goed gedaan kan worden, bovendien staat veiligheid voorop en daarbij is het belangrijk dat alles goed zichtbaar is. Ook is Schréder erg bezig met het aanbieden voor energiebesparende lampen. Als u kiest voor deze LED lampen, kiest u ook meteen voor een betere en scherpere prijs. De LED lampen zijn ook nog eens makkelijk aan te brengen en zijn te reguleren qua felheid.

De producten

Een greep uit de producten zijn onder andere de ‘INDU BAY GEN3’, de ‘INDU LINE GEN2’ en de ‘INDU FLOOD’. Dit zegt u waarschijnlijk vrij weinig maar het zijn allemaal lampen die efficiënt te werk gaan terwijl zij energiebesparend zijn en lager zijn in prijs. Ze hebben een industriële look wat vaak past bij grotere bedrijven. Wilt u meer lezen over de producten? Neem dan een kijkje op de website. Bekijk bedrijfshalverlichting.