Samen 1
Business / Business Services

Waarom WordPress ’t #1 CMS voor bedrijven is

WordPress #1 CMS voor bedrijven, zzp-ers en overheidsinstanties

Tegenwoordig kunnen we bijna niet meer om een goede website heen. Klanten surfen eerst over het internet voordat ze naar een winkel gaan. Daarom is het heel belangrijk dat uw website hoog in google staat. Online marketing speelt een grote rol in het maken van een website, het is van belang dat u daar goed over na denkt. Misschien bent u zelf al begonnen met het maken van een website. Het blijkt toch moeilijker dan gedacht. Want hoe zorg ik ervoor door mijn website SEO geoptimaliseerd is? Bij ons kunt u een WordPress website laten maken, die afgesteld is op uw wensen. Voor meer informatie, kijk op onze website www.studio-webdigi.com

 

 

WordPress

Onze websites worden gemaakt in het WordPress CMS. U vraagt zich wellicht af: Waarom in WordPress? WordPress is tegenwoordig een populaire manier om websites te bouwen. In de jaren neemt het gebruik van een professionele website in WordPress in hoge mate toe. WordPress ontwikkelt zichzelf steeds weer opnieuw, door middel van updates. Ook is deze manier van websites bouwen, smartphone-vriendelijk. Een professionele website in WordPress wordt ook op een mobiele telefoon goed weergeven. Als consument kunt u ook zelf een website maken in WordPress, maar dit is heel erg lastig. Wellicht hebt u het al eens geprobeerd. Vooral een webshop en een SEO optimalisatie zijn erg lastig te realiseren, maar zeker van belang.

 

Vormgeving 

Wanneer jullie een WordPress website laten maken, moet het er visueel wel aantrekkelijk uit zien. Daarom kunt u de huisstijl van jullie bedrijf bij ons inleveren, zodat wij de website aan kunnen passen aan jullie huisstijl. Wanneer jullie een website laten maken, zorgen wij er ook voor dat er professionele foto’s op jullie website worden geplaatst. Dit is een groot onderdeel van online marketing. Wij fotoshoppen professionele foto’s, zodat uw website helemaal compleet is. Een website laten maken bij Studio Webdigi, betekent dat u een gelikte website ontvangt, binnen een week tijd. Wanneer u op korte termijn een website nodig heeft, bent u bij ons op het juiste adres.

 

Webshop 

Wanneer u iets wilt verkopen op de zakelijke website voor uw bedrijf, dan hangen daar ook regels aan vast. De wet zorgt er namelijk voor dat consumenten extra worden beschermd, omdat ze zelf niet rechtstreeks een aankoop doen. Een klant heeft bijvoorbeeld altijd twee weken bedenktijd. Wanneer jullie bij ons een wordpress website laten maken, helpen wij jullie om al deze kleine puntjes op orde te krijgen.

 

SEO optimalisatie 

Als de website dan eindelijk klaar is, dan moet hij natuurlijk nog wel gevonden kunnen worden. Anders is alle moeite voor niets geweest. Hiervoor moet uw website SEO geoptimaliseerd worden. SEO is de afkorting van search engine optimization, vertaald: zoekmachine optimalisatie. Dit houdt in dat uw website hoog in google staat. Door bijvoorbeeld voor zoekwoorden te zorgen, zal google uw website meer kwaliteit toedienen, waardoor hij u hoger in de zoeklijst zet. Wij hebben hier veel ervaring mee en willen u graag hiermee van dienst zijn.

 

Over Studio Webdigi 

Als jullie bij ons een WordPress website laten maken, hoeven jullie geen zorgen te maken. Wij hebben namelijk al meer dan 15 jaar ervaring. Wij zorgen er voor dat uw website zoekmachine vriendelijk is, met een professioneel design, dat ook nog eens mobielvriendelijk is. In een week tijd staat uw website online. Welkom bij ons voor een professionele website gemaakt in het WordPress CMS! Neem eens een kijkje op www.studio-webdigi.com

https://studio-webdigi.com/wordpress-website-laten-maken/