Samen 1
Business / Business Services

Wanneer een loopbaancoach inschakelen?

Je zoekt je weg in dit leven. Soms gaat dat bijna vanzelf en soms heb je hulp nodig om richting te kunnen bepalen. Dat gaat op voor alle levensgebieden dus ook voor je loopbaan. Al vroeg moeten we kiezen voor opleiding en richting. Daarmee sluiten we op jonge leeftijd heel veel uit. En dat kan op latere leeftijd nog wel eens tot een probleem leiden als blijkt dat je interesses toch heel ergens anders liggen dan in de richting van je opleiding. Wat dan? Is de ooit gemaakte keuze levenslang? Of kun je nog switchen? Is het mogelijk je hart te volgen en tegelijkertijd in je levensonderhoud te voorzien? Zo maar wat vragen waarmee je terecht kan bij een loopbaancoach.

Geen loopbaantraject is hetzelfde

Natuurlijk is geen leven hetzelfde en heeft iedereen zijn eigen (loopbaan)vragen. Geen mens is hetzelfde. De kunst is je identiteit zo goed in beeld te hebben dat je vandaar uit keuzes kan maken. Of het nu op jonge of latere leeftijd is; werken in werk dat je leuk vindt maakt alles zoveel mooier en eenvoudiger. Het is slopend om je hele leven dag in dag uit te moeten werken in een omgeving die je niet aanstaat. Voor alles is het gezonder om je energie te geven aan iets wat jou energie terug geeft. Hoe kan een loopbaancoach helpen?

Werken aan jouw loopbaanvragen?

Een loopbaancoach stelt de juiste vragen om jou aan het werk te zetten. Een coach benadert je vraag altijd vanuit een open interesse. Een coach zal aandacht besteden aan jouw identiteit. Wat wil je, wat kan je en wie ben je. De belangrijkste vragen waarop antwoord nodig alvorens verdere beslissingen te kunnen nemen. Loopbaancoach Deventer heeft ruime ervaring. Niets is gek en de begeleiding is voor ieder individu passend, onafhankelijk van niveau of ervaring. Maak gerust een vrijblijvende afspraak om te horen wat zij voor jou kunnen betekenen.

https://kompaszie.com