Samen 1
Business / Business Services

Wel of niet een nieuwe KPN telefoon aanschaffen?

 

De KPN heeft regelmatig leuke acties en deals voor nieuwe telefoons. Zo kun je een los toestel of een abonnement afsluiten tegen scherpe prijzen. Ben jij ook toe aan een nieuwe telefoon, of zou je graag meer willen weten over de acties die KPN regelmatig aanbiedt? In dit artikel gaan we je meer vertellen over het aanbod van deze telefoonprovider. Niet alleen over de telefoons die zij aanbieden, maar ook over de service. Hoe gaan de medewerkers van KPN om met hun klanten? En hoe je precies contact met ze opnemen? Ben jij hier ook nieuwsgierig naar? Lees dit artikel dan zeker nog even verder! Wij gaan je namelijk alles vertellen wat je moet weten over de KPN en haar klantenservice. 

 

Waarom contact opnemen?

Wat je vraag ook is, het team van KPN zit klaar bij de klantenservice om je te helpen. Of het nou gaat om een vraag met betrekking tot een rekening of het doorgeven van een verhuizing: waar je ook hulp bij nodig hebt, de KPN klantenservice is altijd bereikbaar. Ook wanneer je informatie wil inwinnen over een eventueel nieuwe telefoon kun je terecht bij de KPN medewerkers. Zij kunnen je het beste adviseren en je helpen bij het maken van de juiste beslissing. 

 

Raadpleeg de klantenservice gids

Kun je de contactgegevens van KPN niet vinden? Dan heb je vast nog niet gekeken in de klantenservicegids van KPN. Hier vind je namelijk een totaal overzicht van alle contactgegevens. Denk hierbij aan het telefoonnummer van de klantenservice, openingstijden, social media platformen en meer! Ook vind je de laatste updates met betrekking tot actuele storingen in de gids. Neem snel een kijkje en ga naar: https://www.klantenservicegids.nl/bedrijf/kpn/kpn-contact/. Zo weet je zeker dat je overal van op de hoogte bent.