Samen 1
Business / Business Services

Zee in Beweging: Loopbaancoaching Amersfoort

Bij Zee in Beweging kunt u terecht voor loopbaancoaching in Amersfoort. Zee in beweging is het centrum voor fysieke en mentale vitaliteit en samen met u gaan wij graag werken aan uw balans tussen uw fysieke gesteltheid en uw mentale gesteltheid. Dit wordt allemaal gedaan in ons centrum waar u ook terecht kunt voor onder andere fysiotherapie, counseling of diëtetiek. Bij ons heeft u geen lange wachttijden zoals vele andere gezondsheidscentra. U krijgt bij ons een professionele én persoonlijke aanpak zodat u zeker weet dat de aanpak bij u past. 

Wat houdt loopbaancoaching in Amersfoort in?

Loopbaancoaching in Amersfoort klinkt misschien als een moeilijk begrip. Dat hoeft het echter helemaal niet te zijn. Het komt erop neer dat we samen uw carrière gaan vormgeven. Bijna iedereen komt wel op een moment in zijn leven zichzelf tegen waarbij we merken niet tevreden te zijn met wie we zijn of waar we in ons leven staat op dat moment. Met deze techniek gaan we op korte termijn veranderingen toepassen en gaan wij samen kijken waar u wilt staan op langere termijn zodat u wél weer tevreden kunt zijn met wie u bent en wat u doet. We kijken hierbij naar uw huidige identiteit, wat uw ambities zijn maar ook welke ervaring en kennis u al hebt opgedaan en hoe we dat verder kunnen toepassen in de toekomst. Als we dit eenmaal hebben gedaan, gaan we kijken naar welke mogelijkheden voor u in beeld komen. Dit is erg belangrijk voor uw persoonlijke- en unieke ontwikkelplan. Dit plan houdt bij welke groei u wilt doormaken en welke doelen hierbij centraal staan. Ook dient dit plan vaak om jezelf te verkopen aan toekomstige werkgevers door personal branding. Tot slot gaan we ook in kaart brengen welke vaardigheden u (verder) wilt ontwikkelen en wat uw eventuele valkuilen of belemmeringen zijn tijdens het ontwikkelingstraject. 

Liever in team?

Vindt u het spannend om dit traject alleen aan te gaan? Dan kunt u ervoor kiezen om het traject in teamverband te volgen. Anderen zien vaak jouw sterke punten eerder dan jijzelf door onze eigen kritische blik. Daarom is dit ook aan te raden als u moeite heeft met uw sterke punten te zien.