Samen 1
Business / Business Services

Zonnenberg Makelaardij: De makelaar in Veenendaal

Zonnenberg Makelaardij staat graag voor u klaar als makelaar in Veenendaal en omstreken. Wistik Zonnenberg startte in 2004 zijn onderneming en groeide uit tot een grote naam op de woningmarkt. In 2019 viert het bedrijf haar vijftien-jarig jubileum. Hiervoor krijgt het kantoor een gehele metamorforse.

Zonnenberg Makelaardij

Zonnenberg Makelaardij is eigenaar van twee kantoren in de provincie Utrecht. Het eerste kantoor bevindt zich in Veenendaal aan de Kerkewijk. Het tweede kantoor bevindt zich in Rhenen in een gezellige winkelstraat. Deze vestiging is ook zeer geschikt voor klanten uit Elst, Achterberg en de Betuwe. De reikwijdte van de twee vestigingen spreid zich uit over Veenendaal, Rhenen, Elst, Leersum, Amerogen, Renswoude, Ede, Achterberg, Wageningen, Lienden en Tiel.

Waarom een makelaar in Veenendaal inschakelen?

Het inschakelen van een makelaar voor uw woning in Veenendaal kan vele voordelen hebben. Makelaars hebben vaan een groot aantal zoekers en een groot netwerk in hun eigen beheer. De klanten van deze makelaars krijgen altijd als eerste het actuele aanbod te zien zodat u zo spoedig mogelijk op een potentiële woning kunt reageren. Ook koopt u vaak bij een makelaar een woning voor de beste prijs. De makelaar kan voor u kijken wat een huis waard is maar kan ook voor een gehele ontzorging zorgen door middel van het bijhouden van de administratie en te kijken wat er nog aan een huis gedaan moet woren. Een makelaar in Veenendaal biedt ook deskundigheid. Wanneer u kiest voor een makelaar, kiest u dus ook indirect voor kwaliteit. Een makelaar is bekend met alle eisen en regelgeving en is bekend met de lokale markt in woningen. Bovendien kan een makelaar goed onderhandelen, zij zijn niet emotioneel betrokken bij het verkopen van een woning dus zij kunnen objectief kijken naar de waarde van het huis dat u wilt kopen óf verkopen. Een makelaar inschakelen is geen must maar is in de meeste gevallen wel het handigst. Al kost het inhuren van een makelaar wel een bepaald bedrag, u bent in de meeste gevallen alsnog goedkoper uit omdat de makelaar u behoedt voor het kopen van een onjuiste of te dure woning.