Samen 1
Business / Business Services

Bedrukte mokken bij BudgetGift

Mokken zijn één van de populairste relatiegeschenken. Dat is ook niet raar te noemen. Mokken hebben namelijk veel voordelen. Zo gebruikt iedereen bijna dagelijks een mok, zowel thuis als op kantoor. Mokken hebben veel bedrukkingsmogelijkheden. Ze kunnen aan de linkerkant van het oor bedrukt worden, aan de rechterkant, geheel rondom of aan de binnenzijde. Doordat mokken zo populair zijn, betekent dit ook dat bedrukte mokken relatief goedkoop zijn in de aanschaf. En mokken komt in allerlei soorten, kleuren en maten. Kortom, bedrukte mokken bieden veel mogelijkheden als promotiemateriaal of als relatiegeschenk.

Kies de bedrukte mok die bij u past.

Smaak is heel persoonlijk. Wat de één een mooie mok vindt, vind de ander helemaal niks. Gelukkig zijn er enorm veel mokken tegenwoordig waardoor er voor iedere huisstijl wel een mok bestaat. Zo kunt u gaan voor een simpele mok die iedereen graag zou gebruiken.

Daarnaast kunt u natuurlijk ook gaan voor een wat opvallende mok. Een krijtmok is bijvoorbeeld ook erg leuk. Ook handig voor bijvoorbeeld de koffieronde. Zo kunt u op de mok schrijven van wie welke mok is.

Mokken zijn ook te gebruiken voor promotiedoeleinden. Wilt u misschien een nieuwe gebeurtenis op een ludieke manier bekendmaken? U heeft bijvoorbeeld een verrassing voor uw klanten of personeel. Laat dan één van onze WOW-mokken bedrukken. De WOW-mok is een mok die van kleur (of afbeelding) veranderd als er een warme drank wordt ingedaan.

Zo kunt u op een ludieke manier dus een nieuwe gebeurtenis tevoorschijn laten komen.

Vaatwasbestendig is een fabeltje

Er wordt vaak beweerd dat de opdruk bij mokken (en ander keramiek) geheel vaatwasbestendig is. Dit is helaas een fabeltje. De opdruk zal naar verloop van tijd gaan vervagen, bij iedere mok. Natuurlijk gaat dit proces erg langzaam, waardoor het pas na zo’n 500 tot 800 wasbeurten zichtbaar begint te worden. Als we dit narekenen, betekent dit dat de opdruk minimaal 2 jaar goed blijft. In die 2 jaar kan een bedrukte mok ook door vallen of andere omstandigheden kapot gaan.

Eigen mokken bedrukken bij BudgetGift

U wilt uw eigen mokken bedrukken? Wij zouden het zeer aanraden. Als we een relatiegeschenkenbureau mogen voorstellen, dan is dit BudgetGift. BudgetGift heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de relatiegeschenkenbranche. De medewerkers bezitten vakkennis en denken graag met u mee. De prijzen zijn ook nog eens scherp, waardoor u bedrukte mokken krijgt van hoge kwaliteit met tevens een hoogwaardige bedrukking.

https://www.budgetgift.nl/