Samen 1
Image default
Zakelijke dienstverlening

Eén partner voor wegenbouw in regio Moerdijk

Voor al uw werkzaamheden betreffende wegenbouw in Noord-Brabant, is Gebroeders van Meer in Moerdijk, nabij Etten-Leur, de partner voor u. Bij dit bedrijf bieden ze een totaalpakket aan diensten, waardoor u maar één bedrijf hoeft in te schakelen om een hoop werk uit handen te laten nemen. Van de wegfundering tot de complete bovenlaag; op dit bedrijf kunt u rekenen. Dit bedrijf is in 1975 opgezet door drie broers en is inmiddels uitgegroeid tot een erkend wegenbouwbedrijf. Daarbij staat dit familiebedrijf als decennialang bekend in de omgeving als een betrouwbaar wegenbouwbedrijf.

Van ontwerp tot oplevering

Dit erkende wegenbouwbedrijf is gespecialiseerd in het aanleggen van de mooiste wegen en pleinen. De drie broers hebben het ambachtelijke bestraten geleerd van hun vader en zijn inmiddels, dankzij de moderne machines waar ze over beschikken, een van de meest veelzijdige grond- en wegenbouwbedrijven in Nederland. Bij dit bedrijf kunnen ze hun diensten dan ook aanbieden van het ontwerp tot de oplevering van uw project. De specialisten van dit wegenbouwbedrijf hebben jarenlange ervaring en hebben een brede kennis binnen de wegenbouw en het asfaltonderhoud opgedaan in de buurt van Moerdijk en Etten-Leur. Dit komt doordat de werkzaamheden op veel verschillende terreinen plaatsvinden. Hiermee onderscheidt dit bedrijf zich van andere grond- en wegenbouwbedrijven in de omgeving.

Laat de werkzaamheden betreffende wegenbouw over aan dit bedrijf

Als u werkzaamheden op de planning heeft staan betreffende wegenbouw in regio Etten-Leur, laat u dit het best over aan de specialisten van Gebroeders van Meer uit Moerdijk. Van een bestrating aanleggen, het asfalteren van wegen en het onderhoud van asfalt; bij dit bedrijf weet u zeker dat alle werkzaamheden zorgvuldig uitgevoerd worden. Bovendien maken ze bij dit familiebedrijf gebruik van duurzame materialen. Deze kunnen zij door een jarenlange samenwerking met enkel de allerbeste leveranciers voordeling afnemen, waardoor u ook profiteert van een gunstige prijs. Neem contact op met dit wegenbouwbedrijf en ontdek wat zij voor u kunnen betekenen!